| Hellfist | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
dzidek Śledź
Liczba postów : 7 Registration date : 17/11/2007
| Temat: Hellfist Czw Lis 22, 2007 12:19 am | |
| chyba najwieksi bluzniercy ze szczecina xD mozna o nich myslec co sie chce, ale zajebiscie graja ten "extreme terror" metal. ciekaw jestem czy kolesie sa na serio tacy pojebani jak w tekstach, na fotach, itp mozecie se zobaczyc ich www www.hellfist.metal.org.plnie wie ktos czy szykuje sie z nimi jakis koncert w grodzie gryfa? | |
|
| |
Tone69 Admin
Liczba postów : 39 Age : 37 Location : Szczecin/Kingston Registration date : 28/10/2007
| Temat: Re: Hellfist Czw Lis 22, 2007 12:41 am | |
| Nie podoba już mi się strona tytułowa, "holocaust" ? Co to kurwa jest, robienie sobie żartów z holocaustu czy co, nie rozumiem takich ludzi... | |
|
| |
dzidek Śledź
| Temat: Re: Hellfist Czw Lis 22, 2007 1:15 am | |
| gdyby byli nazi to raczej by tak nie wygladali. ktos wogole widzial ich koncerty? zna ich? | |
|
| |
Tone69 Admin
Liczba postów : 39 Age : 37 Location : Szczecin/Kingston Registration date : 28/10/2007
| Temat: Re: Hellfist Czw Lis 22, 2007 1:45 am | |
| Jeśli nie są nazi i nie przejawiają żadnych form neonazizmu czy szowinizmu, to wporządku nie mam nic przeciwko... (jednak używanie słowa holocaust w promowaniu black metalu czy innej muzyki jest conajmniej głupie) | |
|
| |
Mortis Portowiec
Liczba postów : 52 Age : 34 Location : Wełtyń Registration date : 27/10/2007
| Temat: Re: Hellfist Czw Lis 22, 2007 5:34 pm | |
| - dzidek napisał:
- gdyby byli nazi to raczej by tak nie wygladali. ktos wogole widzial ich koncerty? zna ich?
Koncertów ich widziałem chyba 5. Pierwsza demówka ujdzie ( ), drugiej całej nie słyszałem ale zajawka w postaci "Dekoronacja Świętej Kurwy" daje radę. Nowy skład, nagrywane w dobrym studio w Świebodzinie i efekt jest niezły.
Ostatnio zmieniony przez dnia Sro Gru 26, 2007 12:44 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Mortis Portowiec
Liczba postów : 52 Age : 34 Location : Wełtyń Registration date : 27/10/2007
| Temat: Re: Hellfist Sob Lis 24, 2007 5:11 pm | |
| Dobra, mam już "Affirmation Of All Inhuman Process" i muszę przyznać, że jest naprawdę bardzo dobre w całości. Polecam. | |
|
| |
lars Doker
Liczba postów : 28 Age : 36 Location : Szczecin Registration date : 28/10/2007
| Temat: Re: Hellfist Nie Lis 25, 2007 2:58 am | |
| - Tone69 napisał:
- (jednak używanie słowa holocaust w promowaniu black metalu czy innej muzyki jest conajmniej głupie)
a nsbm? btw. jest. | |
|
| |
Tone69 Admin
| Temat: Re: Hellfist Nie Lis 25, 2007 2:33 pm | |
| Swoje zdanie odnośnie zespołu już wyrazilem nie mam nic przeciwko jeśli... | |
|
| |
dzidek Śledź
| Temat: Re: Hellfist Nie Lis 25, 2007 4:17 pm | |
| czemu glupie? ktorys z nich w wywiadzie powiedzial, ze daza do ubrania swojej muzyki i tekstow w groteske. nie traktuja swojej muzyki jako zabawe, ale zatrzymuja sie na granicy dobrego smaku i rozsadku. dzieki temu sa dosyc oryginalni i przyciagajacy. a muzycznie to oni raczej nie maja za wiele wspolnego z black metalem. dla mnie to raczej taki brutalny death metal. poza tym krazy o nich sporo plotek, ponoc to niezli awanturnicy i prawie kazdy ma na sumieniu juz mniejszy lub wiekszy wyrok sadowy, wie ktos cos o tym? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hellfist | |
| |
|
| |
| Hellfist | |
|