Muzyczny Szczecin Portal i forum szczecińskich maniaków muzyki. |
|
| Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
trafiony Admin
Liczba postów : 147 Location : Niechorze / Szczecin Registration date : 27/10/2007
| Temat: Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne Sob Paź 27, 2007 11:34 pm | |
| Wiem że dziwnie brzmi... Ale czasem tak jest że niby uwielbiacie ileś tam zespołów,ale ten jeden, te dwa są szczególne i wyjątkowe... Jakie i dlaczego? Ja na pewno chciałbym wyróżnić AC/DC i Motorhead. To moje dwa ukochane zespoły, które cenię ponad wszystko i oba są na szczycie moich koncertowych marzeń. To jest esencja rock'n'roll, ja po prostu kocham te dwa bandy | |
| | | Mortis Portowiec
Liczba postów : 52 Age : 34 Location : Wełtyń Registration date : 27/10/2007
| Temat: Re: Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne Sob Paź 27, 2007 11:37 pm | |
| Ja mam sporo takich, z różnych stylistyk. Wszystkie cenię jednakowo, niektóre bardziej. Motorhead, Slayer, Black Sabbath, As I Lay Dying, Honor | |
| | | lars Doker
Liczba postów : 28 Age : 35 Location : Szczecin Registration date : 28/10/2007
| Temat: Re: Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne Nie Paź 28, 2007 1:03 am | |
| hopesfall, crossbearer, misery signals cenie je sobie najbardziej bo... hm. bo po prostu graja najbardziej przeze mnie lubiane dzwieki | |
| | | Tone69 Admin
Liczba postów : 39 Age : 37 Location : Szczecin/Kingston Registration date : 28/10/2007
| Temat: Re: Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne Nie Paź 28, 2007 10:19 am | |
| To będzie mieszanka wybuchowa Tylko dwa ? podam trzy... Pomimo że na trzech zespołach nie można się jakoś okreslić, spróbuje... The Analogs, anali usłyszalem z 6 lat temu i słucham do dzisiaj, jak dla mnie genialny zespół, a szczególnie pierwsza płyta "Oi! Młodzież", utwór Ulica jak i tytuowy "Oi Młodzież" są dla mnie hymnem muzyki oi... Iron Maiden - Obecnie już nie słucham, ale kiedyś słuchałem na okrągło, eh to były czasy Laurel Aitken - król Skinhead Reggae, od niego zacząłem przygodę ze ska/rocksteady i tak mi zostalo do dzisiaj... | |
| | | trafiony Admin
Liczba postów : 147 Location : Niechorze / Szczecin Registration date : 27/10/2007
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne | |
| |
| | | | Zespoly, ktore znacza dla Was wiecej niz inne | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|